Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Alexandru Nicolcioiu, reprezentantul grupului Rompetrol, la Clinceni: În fiecare birou şi sediu al Rompetrol există steagul României

Alexandru Nicolcioiu, reprezentantul grupului Rompetrol, la Clinceni: În fiecare birou şi sediu al Rompetrol există steagul României

Alexandru Nicolcioiu, reprezentantul grupului Rompetrol, la Clinceni: În fiecare birou şi sediu al Rompetrol există steagul României
27 Mai 2013   •   11:36

Vicepreşedintele pentru Divizia Rafinare şi Petrochimie în cadrul Grupului Rompetrol, Alexandru Nicolcioiu, prezent pe Aerodromul de la Clinceni, în aşteptarea dezvăluirii celui mai mare drapel din lume, a declarat pentru Antena 3 că grupul petrolier pe care îl reprezintă sprijină iniţiativa Antenei 3, el însuşi fiind un promotor al simţului patriotic.

"Noi reprezentăm o companie românească care este prezentă în 13 ţări din 3 continente şi în toate acestea sunt români. (...) În plus, în fiecare birou şi sediu veţi vedea steagul României", a declarat Alexandru Nicolcioiu, la Antena 3.

"Rompetrol este în competiţie cu Antena 3 pentru că noi vrem să fim primii din punct de vedere al activităţii petroliere, atât în România, cât şi în ţările în care ne desfăşurăm activitatea, dar vă suntem şi parteneri (în acest proiect - n.r.) pentru că vrem să fim primii", a mai spus vicepreşedintele pentru Divizia Rafinare şi Petrochimie în cadrul Grupului Rompetrol, Alexandru Nicolcioiu.

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Rompetrol este partener al evenimentului. Rompetrol sustine imaginea Romaniei in lume.

Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.

In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.



×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close