Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Corneliu Dobriţoiu despre recordul stabilit de Antena 3: "Ceea ce aţi făcut vine să le trezească românilor mândria în simbolurile naţionale"

Corneliu Dobriţoiu despre recordul stabilit de Antena 3: "Ceea ce aţi făcut vine să le trezească românilor mândria în simbolurile naţionale"

Corneliu Dobriţoiu despre recordul stabilit de Antena 3: "Ceea ce aţi făcut vine să le trezească românilor mândria în simbolurile naţionale"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   20:15

Fostul ministru al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, apreciază că cel mai mare drapel din lume realizat de Antena 3, cu care România a intrat în Cartea Recordurilor, este o acţiune menită să le trezească românilor mândria în simbolurile naţionale.

 
"Sunt pur şi simplu emoţionat de iniţiativa pe care aţi avut-o. Nu este prima de altfel, la momentul în care România parcurge o perioadă nefastă (îndatorată la bănci, vândută la bucată, cu o industrie distrusă), a vorbi despre valoarea, simbolistica drapelului mi se pare o idee salutară, momentul în care nici elitele politice numai dau mesaje legate valorile naţionale. Probabil că mulţi consideră desuet un astfel de demers, dar ceea ce aţi făcut dvs vine să le trezească românilor mândria în simbolurile naţionale", a spus Corneliu Dobriţoiu, fostul ministru al Apărării, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

×
Subiecte în articol: Corneliu Dobritoiu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close