Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Şapte hectare se vor îmbrăca cu tricolorul. Elisabeta Lipă: Este o mândrie enormă că sunt româncă

Şapte hectare se vor îmbrăca cu tricolorul. Elisabeta Lipă: Este o mândrie enormă că sunt româncă

Şapte hectare se vor îmbrăca cu tricolorul. Elisabeta Lipă: Este o mândrie enormă că sunt româncă
de S.T.    |    27 Mai 2013   •   13:34

Fosta campioana olimpică şi mondială Elisabeta Lipă a fost alături de Antena 3 la ridicarea celui mai mare drapel din lume.

"Vă felicit pentru această iniţiativă", a transmis fosta campioană, prezentă pe Aerodromul de la Clinceni în aşteptarea dezvăluirii celui mai mare steag din lume.

"Şi la ora actuală când aud imnul intonându-se, steagul fluturând, instantaneu imi dau lacrimile şi asociez cu imaginea mea pe podium. Cel puţin pentru mine, este o mândrie enormă că sunt româncă", spus Elisabeta Lipă.

"Sunt româncă, îmi iubesc ţara şi ori de câte ori am ocazia să vad steagul mă simt mândră", a mai spus fosta campioană.

Astăzi, Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul este desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman  şi Caroli.




×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close