Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Maratonistul Andrei Roşu a adus la Clinceni steagul pe care l-a purtat cu mândrie pe şapte continente

Maratonistul Andrei Roşu a adus la Clinceni steagul pe care l-a purtat cu mândrie pe şapte continente

Maratonistul Andrei Roşu a adus la Clinceni steagul pe care l-a purtat cu mândrie pe şapte continente
27 Mai 2013   •   12:04

Maratonistul Andrei Roşu, care a intrat în Cartea Recordurilor, cu performanţa de a alerga "7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente", a adus, pe Aerodromul de la Clinceni, steagul care i-a purtat noroc în competiţii.

Sportivul a vorbit la Antena 3 despre ce înseamnă pentru el drapelul şi ce simte atunci când îl vede arborat.

"În ultima perioadă, noi, românii, am avut o stimă de sine mai scăzută, uneori poate ne-a fost şi ruşine să spunem că suntem români, când am depăşit graniţa", a afirmat cu tristeţe maratonistul Andrei Roşu, care a ţinut să sublinieze că şi noi, românii "suntem în stare de lucruri măreţe".

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman  şi Caroli.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close