Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Mihai Gâdea speră ca cel mai mare drapel din lume, cu care am intrat în Cartea Recordurilor, să-i unească pe românii din toată ţara

Mihai Gâdea speră ca cel mai mare drapel din lume, cu care am intrat în Cartea Recordurilor, să-i unească pe românii din toată ţara

Mihai Gâdea speră ca cel mai mare drapel din lume, cu care am intrat în Cartea Recordurilor, să-i unească pe românii din toată ţara
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   16:55

Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, speră ca cel mai mare drapel al României cu care am intrat în Cartea Recordurilor, să-i unească pe românii din toată ţara.

 
"Mă bucură că astăzi suntem împreună, sper din toată inima ca acest lucru să lege pe românii din Bucureşti cu cei din Chişinău, pe cei din Iaşi cu cei din Craiova, pe românii din Timişoara cu cei din Constanţa, pe cei din Sibiu cu cei din Bacău. Mi-aş dori foarte mult să simţim acest spirit de unitate şi de frăţie, ca pe un lucru extraordinar", a spus directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, luni, la desfăşurarea celui mai mare drapel din lume.
 
Cel mai mare steag din lume, cel al României, realizat de Antena 3 este o continuare campaniei "Pe tricolor e scrie unire", ocazie cu care anul trecut, de 1 Decembrie, Antena 3 a împărţit steaguri.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close