Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ministrul Apărării Naţionale: "Este un efort extraordinar să realizezi un asemenea drapel"

Ministrul Apărării Naţionale: "Este un efort extraordinar să realizezi un asemenea drapel"

Ministrul Apărării Naţionale: "Este un efort extraordinar să realizezi un asemenea drapel"
27 Mai 2013   •   17:32

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat că intrarea drapelului românesc în GUINNESS WORLD RECORDS  este un lucru nemaipomenit.

„Vin din Harghita. Pentru mine, simbolurile naţionale sunt poate mai importante decât pentru alţi cetăţeni. Este un efort extraordinar să realizezi un asemenea drapel. Este un lucru nemaipomenit” a spus Mircea Duşa.

"Armata este totdeauna purtătoarea de marcă a simbolurilor naţionale şi a drapelului. Fiecare militar jură să apare România pe drapelul de luptă”, a mai declarat ministrul.


România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 











×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close