Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Premierul Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume: "Felicitări, Antena 3! Să ai un record mondial e un lucru special"

Premierul Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume: "Felicitări, Antena 3! Să ai un record mondial e un lucru special"

Premierul Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume: "Felicitări, Antena 3! Să ai un record mondial e un lucru special"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   17:27

Premierul Victor Ponta a spus luni, după ce România a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din ţară, că este un record mondila este "un lucru special", cu atât mai mult cu cât acesta se bazează pe un simbol naţional.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. 
“Avem un nou record mondial! Felicitări România! Felicitări Antena 3!”a spus reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™ care a omologat recordul. 


Discursul premierul Victor Ponta, la ridicarea celui mai mare drapel din lume, care a dus România în Cartea Recordurilor:

 
- felicitări pentru cei care au avut această idee specială, pentru Mihai Gâdea şi Antena 3, dar mulţumesc şi sutelor de oameni care au muncit ca această idee să se realizeze
 
- mulţumesc Ministerului Apărării Naţionale care a pus umărul ca acest eveniment să aibă loc

- să ai un record mondial e un lucru special, dar să ai şi un record care se bazează pe un simbol naţional e cu atât mai bine
 
- am văzut o redeşteptare a societăţii româneşti, dar nu avem încredere de multe ori în noi să ne luăm soarta de fiecară dată în prorpriile mâini
 
- cred că aceste iniţiative care ne unesc în jurul însemnelor naţionale sunt extraordinar de bune
 
- de fiecare dată când vedem un drapel, important este să simţim că aparţinem aceleiaşi ţări şi aceluiaşi popor. Ceea ce nu ne-a dat Dumnezeu trebuie să facem noi
 


Astăzi, Antena 3 şi fabricadesteaguri.eu au oferit românilor un cadou:cel mai mare steag naţional din lume.  

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli. 




 
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close