Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Reprezentant Caroli: „Mă uit la steag, este ceva impresionant! Simţi o energie, nu-ţi vine să crezi! Este un sentiment foarte plăcut!"

Reprezentant Caroli: „Mă uit la steag, este ceva impresionant! Simţi o energie, nu-ţi vine să crezi! Este un sentiment foarte plăcut!"

Reprezentant Caroli: „Mă uit la steag, este ceva impresionant! Simţi o energie, nu-ţi vine să crezi! Este un sentiment foarte plăcut!"
27 Mai 2013   •   16:54

Directorul de Marketing al Caroli, Adrian Nicolaescu, a declarat că este profund impresionat de iniţiativa Antena 3 de a realiza cel mai mare drapel din lume.

„Mă uit la steag, este ceva impresionant, mă simt la fel de bine ca fiecare român, sunt mândru.(...) Toţi cei de la Caroli sunt cu noi. Suntem foarte mândri că suntem aici, acum” a spus reprezentantul Caroli.

„Simţi o energie, vezi steagul, nu-ţi vine să crezi, este un sentiment foarte plăcut să vezi cât de bucuroşi sunt oamenii că suntem în Cartea Recordurilor" a adăugat Adrian Nicolaescu.

În 27 mai 2013, Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume.  

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

Intră pe pagina Facebook a Caroli

Caroli susţine intrarea drapelului României în Guinness World Records™










×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close