Antena 3 CNN Actualitate EBA, în mijlocul unui scandal uriaş. Şerban Nicolae: Poate fi acuzată de abuz în serviciu

EBA, în mijlocul unui scandal uriaş. Şerban Nicolae: Poate fi acuzată de abuz în serviciu

EBA, în mijlocul unui scandal uriaş. Şerban Nicolae: Poate fi acuzată de abuz în serviciu
de S.T.    |    28 Ian 2015   •   22:25

Senatorul PSD Şerban Nicolae a vorbit, miercuri, la "Sinteza Zilei" despre scandalul şpăgilor din campaniile electorale.

Dacă se confirmă denunţul făcut de fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, lider PDL, senatorul este de părere că Elena Băsescu poate fi acuzată de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, deturnare de fonturi sau spălare de bani.

"Ceea ce spune Sandu este foarte credibil, pentru că procurorii au documentat lucrul acesta. (...) Banii cheltuiţi în campaniile electorale ar trebui mult mai atent verificaţi, pentru că există şi un soi de nebunie. Eu n-am înţeles de ce trebuie să pui pe 100 de stâlpi acele steaguri cu acelaşi chip", a spus senatorul.

"N-am văzut un om care să spună că nu ştia cu cine să voteze, dar când a văzut un stâlp cu poza lui Popescu s-a hotărât. Am senzaţia că există o aşa-zisă nebunie, dar se şi drenează nişte bani", a completat el.

Şerban Nicolae susţine că denunţul lui Gabriel Sandu este unul articulat, cu raţiune şi legătură.


Vă amintim că fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, spune că liderii PDL au făcut presiuni asupra lui, pe de o parte ca să numească pe cine trebuie în anumite funcţii şi pe de altă parte, ca să contribuie cu milioane de euro la campania pentru prezidenţialele din 2009.

Gabriel Sandu: Campania Elenei Băsescu m-a costat 305.000 euro. Vezi AICI cum circula şpaga electorală la PDL


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close