Antena 3 CNN Actualitate Ei vara nu dorm. Dar nu se grăbesc să se pregătească pentru BAC-ul din toamnă. Elevii nici nu vor să audă de meditaţiile gratuite

Ei vara nu dorm. Dar nu se grăbesc să se pregătească pentru BAC-ul din toamnă. Elevii nici nu vor să audă de meditaţiile gratuite

Ei vara nu dorm. Dar nu se grăbesc să se pregătească pentru BAC-ul din toamnă. Elevii nici nu vor să audă de meditaţiile gratuite
de O.P.    |    26 Iul 2012   •   06:00

Elevii care au picat bacalaureatul în sesiunea din vară nu se înghesuie la meditaţii gratuie, deşi ar putea fi singura lor salvare pentru sesiunea din toamnă.

De exemplu, la cursurile de matematică susţinute de profesorii Universităţii de Vest din Timişoara, au fost prezenţi doar trei absolvenţi, promovabilitatea fiind extrem de scăzută.

Dupã ce si anul acesta în judeţul Timiş rezultatele bacalaureatului au fost slabe, reprezentanþii Universitãţii de Vest au început sã ofere meditaţii absolvenţilor de liceu. Nu sunt însã mulţi elevi dispusi sã vinã la cursurile de pregãtire.

Puţinii elevi care au participat la meditaţii spun că abia acum au realizat că au mari carenţe la disciplinele de examen. Şi recunosc că au ajuns în această situaţie din cauză că nu au învăţat la timp.

Cu toate acestea, reprezentanþii Universitãţii de Vest nu îşi fac probleme în ceea ce priveºte ocuparea locurilor disponibile la facultãţi.

Meditaţiile vor continua pânã în luna august, atunci când va începe cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Iar în tot acest timp, elevii se vor putea pregãti la limba românã, matematicã, fizicã, geografie sau economie.

×
Subiecte în articol: meditatii
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close