Antena 3 CNN Actualitate "Elena Udrea, ultima persoană după Traian Băsescu ce s-ar putea plânge de ABUZURILE JUSTIŢIEI". Blonda, taxată dur de colegi

"Elena Udrea, ultima persoană după Traian Băsescu ce s-ar putea plânge de ABUZURILE JUSTIŢIEI". Blonda, taxată dur de colegi

"Elena Udrea, ultima persoană după Traian Băsescu ce s-ar putea plânge de ABUZURILE JUSTIŢIEI". Blonda, taxată dur de colegi
de O.P.    |    24 Feb 2015   •   06:04

Elena Udrea a atacat justiţia invocând abuzurile la care sunt supuşi cei care ajung în spatele gratiilor în arest preventiv, pornind de la cazul său.
Protejata fostului preşedinte susţine că a ajuns în spatele gratiilor din cauza unor simple denunţuri, fără ca procurorii să aibă probe concrete, si că acest lucru se poate întâmpla oricui. Însă a fost taxată repede de aleşii PNL care au spus că este ultiima persoană care poate invoca abuzurile justiţiei.

Elena Udrea s-a străduit din toate puterile să le demonstreze că şi ei pot să ajungă în aceeaşi situaţie, din cauza unor simple denunţuri la DNA.

"Noi suntem cei care am creat aceste legi. Codul de procedură penala si codul penal. Cele doua alimenetaza fortari din partea procurorilor. Asta se poate intampla fiecaruia dintre dvs si oricarui roman", a declarat Udrea.

Fostul ministru a vrut să fie mai presus de discursul ţinut de Varujan Vosganian.

Declaraţiile nu au intimidat pe nimeni.

"Parlamentarii PNL voteaza la vedere pentru incuviintarea arestului preventiv in cazul Elenei Udrea", a declarat Ludovic Orban.

Odată cu încuviinţarea arestării preventive, Camera Deputaţilor a votat şi cererea de începere a urmăririi penale a Elenei Udrea pentru trei noi acuzaţii de luare de mită în dosarul Gala Bute. Procurorii au trimis în acest caz, la parlament, un referat care are cinci volume şi conţine peste 1.600 de file.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close