Antena 3 CNN Actualitate Elevi români au câştigat un concurs NASA, dar nu au bani să-şi ridice premiul. Ministrul Educaţiei: Concursul nu poate fi finanţat pe calea clasică

Elevi români au câştigat un concurs NASA, dar nu au bani să-şi ridice premiul. Ministrul Educaţiei: Concursul nu poate fi finanţat pe calea clasică

Elevi români au câştigat un concurs NASA, dar nu au bani să-şi ridice premiul. Ministrul Educaţiei: Concursul nu poate fi finanţat pe calea clasică
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    30 Apr 2015   •   22:34

Mai mulţi elevi de liceu din Capitală au câştigat un concurs organizat de NASA, însă nu au banii suficienţi ca să ajungă la Toronto, pentru a-şi ridica premiul.

 
Este vorba de 26 de elevi câştigători, iar patru dintre aceştia - Livia, Mihnea, Monica şi Cristian - elevi în clasa a X-a, la Colegiul de informatică Tudor Vianu din Bucureşti, au fost prezenţi joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Ei s-au clasat pe locul doi la concursul NASA şi au nevoie de aproximativ 2.000 de euro fiecare, pentru a putea să se prezinte la premiere, la Toronto. Banii sunt necesari pentru transportul cu avionul şi cazare.
 
Elevii lucrează din decembrie 2014 la proiectul NASA, care a însemnat crearea unei staţii spaţiale apentru viitor, în carte să se poată trăi.
 
Toţi cei care au posibilităţi materiale sunt aşteptaţi să îi ajute pe elevii români să ajungă la Toronto, să-şi ridice premiul de la NASA.

 

×
Subiecte în articol: NASA Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close