Antena 3 CNN Actualitate "Eşti şmecher? Aici te împuşc". Cum a fost ameninţat un bărbat, în plină stradă, de o gaşcă de tineri

"Eşti şmecher? Aici te împuşc". Cum a fost ameninţat un bărbat, în plină stradă, de o gaşcă de tineri

"Eşti şmecher? Aici te împuşc". Cum a fost ameninţat un bărbat, în plină stradă, de o gaşcă de tineri
de O.P.    |    27 Feb 2015   •   06:14

 Un bărbat din Timişoara a fost ameninţat cu un pistol, în plină stradă, de un grup de tineri. Spune că a fost agresat verbal din senin, după care au urmat ameninţările cu moartea. Bărbatul a reuşit într-un final să fugă şi a sunat la 112. Agresorii au fost identificaţi şi reţinuţi în doar câteva ore, fiind cercetaţi penal pentru ameninţare.

Totul s-a petrecut în jurul orei 18, pe un bulevard circulat din Timişoara. Şase tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, l-au înconjurat pe bărbatul de 32 de ani.

"Am trecut pe lângă un grup de şase persoane, iar unul dintre ei mi-a zis "ce, n-ai loc de noi?" şi a scos pistolul şi a zis "eşti şmecher? Aici te împuşc!", povesteşte victima

Bărbatul a reuşit să fugă şi a sunat la 112. În câteva minute atacatorii au fost prinşi şi duşi la secţie. Acolo au spus că se aflau în zonă pentru a juca rolul de figuranţi într-un film de scurt metraj.

Poliţiştii au găsit asupra unuia dintre atacatori şi câteva sute de euro, bani falşi. Toţi cei şase tineri sunt cercetaţi pentru ameninţare.

×
Subiecte în articol: agresiuni amenintari
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close