Antena 3 CNN Actualitate Exces de Putere: Denunț penal de îngropat un demnitar. Cum se nasc din flori 2 palate

Exces de Putere: Denunț penal de îngropat un demnitar. Cum se nasc din flori 2 palate

Exces de Putere: Denunț penal de îngropat un demnitar. Cum se nasc din flori 2 palate
20 Feb 2015   •   22:13

 În urmă cu două săptămâni ați vizionat imagini de pe lacul Como, acolo unde primarul Negoiță, primarul sectorului 3, cu aspirații de prim ministru, ar deține "palatul" de două milioane de euro.

În cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Exces de putere cu Oana Stancu", vă este prezentat cum se face avere din flori, la propriu.

Ion Șerban, un bărbat care a venit în România să facă afaceri, dar a fost împiedicat de corupție. Acesta vă va spune povestea palatului primarului Negoiță.

Alte două povești vă sunt prezentate în rândurile de mai jos:



„Iubesc în egală măsură Toscana, dar şi lacul Como, cu împrejurimile lui. Sunt acele locuri în care mă întorc din nou şi din nou, mă încarc cu energie, sentimente pozitive şi bucurie". Carmen Negoiță, interviu revista „Etiquette"

„Din 2009, de când am depus dosarul la DNA, şi până astăzi, n-am primit decât două răspunsuri. Primul, la începutul lui 2011, când mi s-a spus că dosarul e în lucru, şi al doilea acum şase-şapte luni, când au zis că a fost repartizat la un procuror. Atâta tot. Ambele hârtii sunt semnate de domnul Doru Ţuluş (procuror-şef la Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA - n.r.). Ideea este că, dacă în tot acest răstimp, instituţiile statului cărora m-am adresat, Curtea de Conturi, Parchetul General sau DNA, ar fi luat măsurile ce se impuneau, atunci dosarul nu ar mai fi ajuns la Comisia Europeană"Marin Mândrilă, patron MARI VILA  Sursa: Ziarul Ring






×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close