Antena 3 CNN Actualitate George Băeşu: Vreau să ajung la CEDO

George Băeşu: Vreau să ajung la CEDO

George Băeşu: Vreau să ajung la CEDO
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Mar 2015   •   15:30

Preşedintele demisionar al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, George Băeşu, a declarat, luni, la Antena 3, că vrea să ajungă la CEDO pentru a-şi găsi dreptatea în acest caz.

"Vreau să mă duc la CEDO. Statul mă nedreptăţeşte, dar nu pot să mă duc la CEDO dacă lucrez pentru stat", a spus George Băeşu, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, George Băeşu, şi cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei s-au plâns de amenzile primite pentru neplata în termen a titlurilor de despăgubire.

Sunt 150 de cereri de amendare a şefilor ANRP, iar şefii instituţiei spun că sunt într-o situaţie fără ieşire.

Cei de la ANRP spun că în acest moment sunt în pericolul afectării grave a intereselor patrimoniale personale, pentru că amenzile nu se impun instituţiei ANRP, ci şefilor instituţiei în mod personal.

Document: De ce a demisionat conducerea ANRP

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), George Băeşu, a demisionat din funcţie şi i-a înmânat luni cererea sa premierului Victor Ponta. De asemenea, alături de Băeşu au renunţat la funcţii şi cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei.

Ponta: Avem o problemă foarte gravă la ANRP. Situaţia este blocată, oamenii sunt între ciocan şi nicovală

×
Subiecte în articol: ANRP
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close