Antena 3 CNN Actualitate Hoteluri cu stele ruginite şi saltele găurite. Realitatea crudă din spatele celei mai luxoase staţiuni de pe litoral

Hoteluri cu stele ruginite şi saltele găurite. Realitatea crudă din spatele celei mai luxoase staţiuni de pe litoral

Hoteluri cu stele ruginite şi saltele găurite. Realitatea crudă din spatele celei mai luxoase staţiuni de pe litoral
Sursa foto: Foto captura Antena3
01 Iul 2015   •   07:41

Saltele rupte, mobilier vechi de mai bine de 20 de ani, rugină şi igrasie. Aşa îşi întâmpină unele hoteluri din Mamaia turiştii în acest sezon. Inspectorii de la Autoritatea Naţională de Turism au găsit numeroase nereguli în spaţiile de cazare din cea mai luxoasă staţiune de pe litoral.

Sancţiunile pentru patroni au fost pe măsură. Multe hoteluri au rămas cu mai puţine stele şi au primit amenzi usturătoare.

Uşi nevopsite, tencuiala la vedere şi improvizaţii. Aşa arată un hotel de trei stele din staţiunea Mamaia. Saltelele sunt rupte şi murdare, mobilierul vechi şi neschimbat de zeci de ani, iar tâmplăria e deteriorată.

Pentru astfel de condiţii, turiştii scot o grămadă de bani din buzunar. Un sejur de cinci nopţi costă peste o mie de lei.

Nici patronii hotelurilor nu au fost mulţumiţi de vizita inopinată a inspectorilor de la Autoritatea Naţională de Turism.

Controalele ANT vor continua şi în perioada următoare, până la finalul sezonului estival.



×
Subiecte în articol: hotel litoral
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close