Antena 3 CNN Actualitate I-au furat tableta unui craiovean, iar el a descoperit coordonatele la care se găsesc hoţii. REACŢIA POLIŢIEI e incredibilă!

I-au furat tableta unui craiovean, iar el a descoperit coordonatele la care se găsesc hoţii. REACŢIA POLIŢIEI e incredibilă!

I-au furat tableta unui craiovean, iar el a descoperit coordonatele la care se găsesc hoţii. REACŢIA POLIŢIEI e incredibilă!
de O.P.    |    06 Feb 2014   •   08:50

Un craiovean căruia i s-a furat tableta din locuinţă, în urmă cu câteva seri, a reuşit să dea de urma ei şi, implicit, a hoţilor, cu ajutorul unei aplicaţii de localizare a dispozitivelor care sunt conectate la internet. După ce a găsit cu ajutorul unui laptop coordonatele, numele străzii şi chiar adresa imobilului unde se afla bunul său, păgubitul, Silviu Condoiu, a mers la poliţie să reclame furtul. Însă, pentru că autorităţile nu au cadrul legal să se folosească de această simplă aplicaţie în desfăşurarea cercetărilor, acesta nu şi-a recuperat încă tableta, scrie craiovaforum.ro.

“Am mers la poliţie şi le-am arătat localizarea, dar nu au făcut nimic“, spune Silviu Condoiu.

Oamenii legii confirmă că mijloacele folosite de păgubit pentru a localiza dispozitivul furat nu sunt certificate legal şi nu pot fi folosite în anchetă. “Partea vătămată a depus un document care indică pe hartă o poziţie de unde dispozitivul său ar emite semnal, dar această poziţie este obţinută prin mijloace care nu sunt certificate legal", a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

×
Subiecte în articol: furturi tableta
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close