x close

Fii alături de noi!

IMAGINI REVOLTĂTOARE! Sex oral între doi elevi în TOALETA liceului N.V Karpen din Bacău

de P.I.   •   23 Feb 2012   •   10:44 Comenteaza
IMAGINI REVOLTĂTOARE! Sex oral între doi elevi în TOALETA liceului N.V Karpen din Bacău 542
S-a dus vremea când elevii îşi trimiteau bileţele de dragoste pe ascuns în timpul orelor. Aceasă "modă" este considerată depăşită. Acum sexualitatea a atins cote alarmante.

Fetele care nu şi-au început încă viaţa sexuală sunt considerate ciudate, tocilare, urâte, nişte pierzătoare, în timp ce, de cealaltă parte a baricadei se află elevele care sunt gata să satisfacă toate dorinţele iubiţilor.  Asta numim noi emancipare.

Este clar că lipsa educaţiei sexuale din şcolile din România a avut şi ea rolul ei în această explozie de sexualitate şi senzualitate din rândul adolescenţilor, însă autocontrolul şi moralitatea ar trebui să impună nişte limite.

Vă aducem la cunoştinţă un caz şocant, petrecut în Colegiul Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu-Karpen din Bacău, acolo unde un elev în clasa a 12-a a forţat o elevă din clasa a IX-a (potrivit detaliilor trimise de un utilizator al www.antena3.ro, care doreşte să rămână anonim, cei doi ar fi fost pentru o scurtă perioadă de timp iubiţi, apoi s-au despărţit) să întreţină relaţii sexuale orale chiar în BAIA ŞCOLII.

Ca să se mândrească sau să şantajeze tânăra, elevul a filmat toată acţiunea, apoi a trimis filmuleţul tuturor prietenilor din gaşca lui. Pentru că un scandal de aceste proporţii nu putea fi ratat, mai toţi băieţii din liceu au intrat în posesia imaginilor.

Este imposibil ca un astfel de comportament, deviat de la toate regulile bunului simţ, ale moralităţii să nu fi ajuns la urechile profesorilor sau diriginţilor celor doi elevi implicaţi.

Utilizatorul www.antena3.ro spune că diriginta fetei, Alina P., nu s-a implicat în această problemă, deşi este foarte puţin probabil să nu fi auzit de acest scandal uluitor.

Se ridică din ce în ce mai multe întrebări cu privire la modul în care sunt conduse şcolile din sistemul de stat, cât de mult se implică profesorii în educarea şi creşterea elevilor pe care îi au în grijă, cât de bine sunt păziţi elevii, cum este posibil să se întâmple astfel de lucruri într-o instituţie de învăţământ!


EUR EUR 4.4070 Up 4.407
USD USD 4.0166 Up 4.0166
CHF CHF 4.1733 Up 4.1733
GBP GBP 6.2528 Up 6.2528
XAU XAU 139.6263 Up 139.6263
JPY JPY 3.2322 Up 3.2322
Meteo

Meteo 05/08/2015

Horoscop

Horoscopul zilei...

Curs Valutar

Daily Income: Elena...

poza

High Tech

FIFA 16. Cum va arăta cel mai aşteptat joc al anului - VIDEO

FIFA 16. În timp ce lumea fotbalului aşteaptă cu nerăbdare să înceapă campionatele puternice ale Europei, EA Sports le-a oferit microbiştilor o surpriză: clipul de prezentare pentru jocul FIFA 16. FIFA 16....

05 Aug 2015  •  13:39

poza

Show

O vedetă de la noi, la un pas să se înece: "M-am speriat foarte tare, am intrat în panică"

Andreea Antonescu a acceptat să participe la show-ul Spalsh!Vedete la apă deși îi este frică de apă. Ea va încerca să-și depășească limitele și să demonstreze că poate executa sărituri în apă fără să...

05 Aug 2015  •  12:45

sati