x close

Fii alături de noi!

IMAGINI REVOLTĂTOARE! Sex oral între doi elevi în TOALETA liceului N.V Karpen din Bacău

de P.I.   •   23 Feb 2012   •   10:44
IMAGINI REVOLTĂTOARE! Sex oral între doi elevi în TOALETA liceului N.V Karpen din Bacău 542
S-a dus vremea când elevii îşi trimiteau bileţele de dragoste pe ascuns în timpul orelor. Aceasă "modă" este considerată depăşită. Acum sexualitatea a atins cote alarmante.

Fetele care nu şi-au început încă viaţa sexuală sunt considerate ciudate, tocilare, urâte, nişte pierzătoare, în timp ce, de cealaltă parte a baricadei se află elevele care sunt gata să satisfacă toate dorinţele iubiţilor.  Asta numim noi emancipare.

Este clar că lipsa educaţiei sexuale din şcolile din România a avut şi ea rolul ei în această explozie de sexualitate şi senzualitate din rândul adolescenţilor, însă autocontrolul şi moralitatea ar trebui să impună nişte limite.

Vă aducem la cunoştinţă un caz şocant, petrecut în Colegiul Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu-Karpen din Bacău, acolo unde un elev în clasa a 12-a a forţat o elevă din clasa a IX-a (potrivit detaliilor trimise de un utilizator al www.antena3.ro, care doreşte să rămână anonim, cei doi ar fi fost pentru o scurtă perioadă de timp iubiţi, apoi s-au despărţit) să întreţină relaţii sexuale orale chiar în BAIA ŞCOLII.

Ca să se mândrească sau să şantajeze tânăra, elevul a filmat toată acţiunea, apoi a trimis filmuleţul tuturor prietenilor din gaşca lui. Pentru că un scandal de aceste proporţii nu putea fi ratat, mai toţi băieţii din liceu au intrat în posesia imaginilor.

Este imposibil ca un astfel de comportament, deviat de la toate regulile bunului simţ, ale moralităţii să nu fi ajuns la urechile profesorilor sau diriginţilor celor doi elevi implicaţi.

Utilizatorul www.antena3.ro spune că diriginta fetei, Alina P., nu s-a implicat în această problemă, deşi este foarte puţin probabil să nu fi auzit de acest scandal uluitor.

Se ridică din ce în ce mai multe întrebări cu privire la modul în care sunt conduse şcolile din sistemul de stat, cât de mult se implică profesorii în educarea şi creşterea elevilor pe care îi au în grijă, cât de bine sunt păziţi elevii, cum este posibil să se întâmple astfel de lucruri într-o instituţie de învăţământ!


poza

Actualitate

O cunoscută clarvăzătoare, despre cutremurul care ar putea devasta România

O previziune sumbră a fost făcută în această dimineaţă de o clarvăzătoare din România. După cutremurul din Italia, de 6.0 grade, mai urmează unul. Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prevăzut...

24 Aug 2016  •  10:55

poza

Show

Situație dificilă pentru Zina Dumitrescu

După mai bine de un an, Zina Dumitrescu a ajuns să-şi recupereze pensia din ghearele fiului ei. Efortul se datorează patronului azilului, Ion Cassian, care s-a luptat ca venitul lunar de 1.300 de lei să ajungă la...

24 Aug 2016  •  10:49

sati