Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la o sondă de gaze din Urziceni. Flăcările de 10 metri înălţime

Incendiu la o sondă de gaze din Urziceni. Flăcările de 10 metri înălţime

Incendiu la o sondă de gaze din Urziceni. Flăcările de 10 metri înălţime
Sursa foto: Foto: goldismoney2.com
23 Noi 2011   •   19:08

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o sondă de extracţie a gazelor la ieşirea din oraşul Urziceni, judeţul Ialomiţa. Flăcările ai o înălţime de aproximativ 10 metri.

Circulaţia rutieră pe drumul care face legătura între Urziceni şi Albeşti este întreruptă.

Incendiul este la câteva sute de metri de drumul DN1 D.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU) Ialomiţa, citaţi de Mediafax, nu există victime, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari de de la secţia Urziceni.
   
Din primele date a reieşit că incendiul a izbucnit după ce iniţial s-a auzit o răbufnire asemănătoare unei explozii, iar ulterior zona respectivă a luat foc, flăcările depăşind, la un moment dat, zece metri în înălţime.
   
"Staţia este la ieşirea din Urziceni spre Bărbuleşti, a fost o fisură într-o conductă de gaz, care a luat foc. A fost oprită pomparea pe conductă, până când se va epuiza stocul de gaz. La faţa locului s-au deplasat două maşini cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar deocamdată este supravegheat focul, nu se poate interveni acum, însă situaţia este sub control. Nu există victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioară Chirea.
   
Parcul de extracţie şi depozitare a gazului metan unde a avut loc incidentul aparţine SNG Romgaz Mediaş, sucursala Ploieşti, formaţia Urziceni.

×
Subiecte în articol: drum explozie sonda Urziceni flacari gaze incendiu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close