Antena 3 CNN Actualitate Incident violent într-o şcoală din Sibiu. Un elev a fost bătut de fratele unui coleg, în toaleta şcolii

Incident violent într-o şcoală din Sibiu. Un elev a fost bătut de fratele unui coleg, în toaleta şcolii

Incident violent într-o şcoală din Sibiu. Un elev a fost bătut de fratele unui coleg, în toaleta şcolii
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
05 Mai 2015   •   08:19

Caz şocant într-o şcoală din Sibiu. Un elev de 12 ani a fost bătut chiar în unitatea de învăţământ de un tânăr de 22 de ani. Agresorul a vrut să-i dea o lecţie copilului, după ce acesta avusese un conflict cu fratele său mai mic. Bărbatul a intrat în clasă şi l-a dus pe băiat cu forţa în baia şcolii, unde l-a bătut cu pumnii, sub privirile colegilor lui.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar agresorul este cercetat penal pentru violenţe.

Tânărul a intrat fără probleme în şcoală şi s-a dus la etajul unu, unde era clasa fratelui său. S-a dus glonţ la elevul pe care voia să-l pună la punct şi i-a dat o palmă.

Apoi, bărbatul l-a luat cu forţa pe elevul de 12 ani şi l-a târât în toaletă, unde a început să-l bată.

O profesoară l-a scos pe băiat din mâinile agresorului şi copilul a fost transportat imediat la spital.

Intrarea în şcoală era nepăzită, din cauză că părinţii şi profesorii au fost nemulţumiţi de serviciile ultimului paznic şi nu au mai angajat alţii.

Inspectoratul şcolar a avertizat toate şcolile din judeţ să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete. Dacă şcolile nu au bani pentru a angaja paznici, inspectorii spun că aceştia pot fi plătiţi de către asociaţiile de părinţi.

Conducerea unităţii de învăţământ a luat măsuri şi acum nu mai permite nici măcar accesul părinţilor în şcoală. Poliţiştii i-au făcut tânărului de 22 de ani dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

×
Subiecte în articol: elev batut
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close