Antena 3 CNN Actualitate "Învăţaţi să vă preţuiţi bătrânii, atâta timp cât îi aveţi printre voi!" O seară plină de cântec pentru "tinerii" de vârsta a treia

"Învăţaţi să vă preţuiţi bătrânii, atâta timp cât îi aveţi printre voi!" O seară plină de cântec pentru "tinerii" de vârsta a treia

"Învăţaţi să vă preţuiţi bătrânii, atâta timp cât îi aveţi printre voi!" O seară plină de cântec pentru "tinerii" de vârsta a treia
de Oana Paun    |    17 Mai 2013   •   11:52

Bătrâneţea este o etapă a vieţii la care nu ne gândim atunci când suntem în floarea vârstei. Când suntem tineri, credem că putem cuceri cele mai înalte piscuri şi privim spre orizont cu îndrăzneală, însă atunci când trupurile noastre se aseamănă din ce în ce mai mult cu semnele de întrebare din suflet, ne dăm seama că viaţa a trecut ca prin vis pe lângă noi.

"Cine nu are bătrâni să îşi cumpere" sau "Învăţaţi să vă preţuiţi bătrânii, atâta timp cât îi mai aveţi printre voi" sunt cuvintele care ne arată ce loc important ar trebui să ocupe această categorie de "tineri cu păr alb" în societatea noastră.

Chiar dacă de cele mai multe ori sunt marginalizaţi, daţi la o parte, sau umiliţi de un sistem nedrept, nedemn şi chiar barbar, trebuie să ştiţi că mai există oameni care îi iubesc, care le arată în fiecare clipă preţuirea şi respectul în cinstea lor.

Serviciul pentru persoane varstnice din cadrul Direcţiei de Servicii Sociale Brasov, Consiliul Local Braşov a realizat un Bal Mascat în cinstea bătrânilor, la care au participat 170 de persoane vârstnice - membri ai Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice, coordonat de acelaşi Serviciu.

În această seară, vârstinii au fost din nou în centrul atenţiei, s-au distrat şi au simţit din nou mirosul vesel şi colorat al tinereţii.



×
Subiecte în articol: batrani
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close