Antena 3 CNN Actualitate Ion Iliescu, aniversat la Ateneul Român. E prima oară când spune asta despre vârsta sa

Ion Iliescu, aniversat la Ateneul Român. E prima oară când spune asta despre vârsta sa

Ion Iliescu, aniversat la Ateneul Român. E prima oară când spune asta despre vârsta sa
03 Mar 2015   •   21:25

Clubul de la Bucureşti a organizat marţi seară la Ateneul Român un concert în onoarea fostului preşedinte Ion Iliescu, care a împlinit vârsta de 85 de ani, potrivit Agerpres.

'Mă simt bine mersi, ca de la trei ori 25', a spus Ion Iliescu înaintea concertului.

Alături de preşedintele de onoare al PSD s-au aflat numeroase personalităţi ale vieţii politice, academice, culturale, diplomatice, precum şi vechi colaboratori ai acestuia şi colegi de partid.

La intrarea în Ateneul Român, tenorul Pompei Hărăşteanu, acompaniat de mai multe persoane, i-au cântat fostului preşedinte 'Mulţi Ani Trăiască!'.

'La cei 85 de ani îi urez mulţi ani înainte, sănătate, bucurii, familia să fie sănătoasă', i-a transmis lui Ion Iliescu preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, care a spus că i-a trimis acestuia cadoul acasă.

Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a venit la concert însoţit de prietena sa.

'Tatăl meu nu este în ţară. Dacă era, ar fi fost şi el prezent. (...) Dl. Iliescu înseamnă pentru partid mai mult decât poate unii îşi dau seama', a spus el.

Conform unor surse apropiate fostului preşedinte, Ion Iliescu a primit în cursul zilei de marţi un buchet de trandafiri albi de la preşedintele Klaus Iohannis, întocmai ca fostul preşedinte, Traian Băsescu, anul trecut.

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close