Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, despre cazul lui Adrian Năstase: Vom face verificări. Mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare imediat

Kovesi, despre cazul lui Adrian Năstase: Vom face verificări. Mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare imediat

Kovesi, despre cazul lui Adrian Năstase: Vom face verificări. Mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare imediat
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Iun 2012   •   11:20
Codruţa Kovesi a declarat că autorităţile vor verifica dacă poliţiştii care au mers miercuri noapte la locuinţa lui Năstase pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei au respectat procedurile. Procurorul general a precizat că mandatul de executare trebuia pus în aplicare de îndată.

"Se va verifica dacă poliţiştii prezenţi pentru punerea în aplicare a mandatului au respectat procedurile. Mandatul de executare a pedepsei se pune în aplicare de îndată, imediat, nu este un termen de 3-5-10 zile. Din această perspectivă, cei care au mers să pună în aplicare mandatul au procedat corect", a spus Kovesi, citată de Mediafax.

Potrivit procurorului general, şi în cazul altor persoane condamnate s-a procedat în acelaşi mod, mandatul fiind pus în aplicare de îndată.

În situaţiile în care mandatele nu au fost puse în executare de îndată, persoanele vizate erau dispărute de la domiciliu.

Fostul premier Adrian Năstase este internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde a fost operat în această dimineaţă după ce s-a împuşcat în zona gâtului cu un pistol.
 

×
Subiecte în articol: Codruţa Kovesi Adrian Nastase
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close