Antena 3 CNN Actualitate La adăpostul de câini din Paşcani, animalele înfometate se mănâncă între ele (IMAGINI ŞOCANTE)

La adăpostul de câini din Paşcani, animalele înfometate se mănâncă între ele (IMAGINI ŞOCANTE)

La adăpostul de câini din Paşcani, animalele înfometate se mănâncă între ele (IMAGINI ŞOCANTE)
27 Sep 2008   •   19:30

Nu îi mai eutanasiază, dar îi lasă să se omoare între ei. La adăpostul de câini din Paşcani, animalele au ajuns să se mănânce, unele pe altele, de foame. Oamenii privesc cu groază la animalul sfâşiat de câinii dominanţi, pe care foamea i-a transformat în fiare.

Zeci de câini sunt închişi în padocul din Paşcani. De când adăpostul a fost luat în grijă de primărie, numărul câinilor a început să scadă pe zi ce trece. Majoritatea au murit prin înfometare. Alţii au fost mâncaţi de vii de cei mai puternici. Unii, chiar, s-au stins din cauza rănilor provocate de purici. Deşi trebuiau sterilizate, femelele au fătat în captivitate. Puii, însă, nu au avut nicio şansă de supravieţuire.



Primarul Paşcaniului a încremenit în faţa imaginilor şocante. El spune că nu ştia că situaţia este atât de gravă şi că îi va sancţiona pe cei care ar fi trebuit să îl informeze. El îl vizează în mod special pe şeful serviciului de gospodărire comunală. Primarul spune că funcţionarul îl informase în urmă cu o săptămână că adăpostul este în regulă, iar câinii sunt bine hrăniţi.

Contactat telefonic, şeful serviciului de gospodărie comunală a dat explicaţii foarte detaşat despre situaţia din adăpostul pe care îl are în grijă. El a explicat doar că în cuşca unde sunt găzduiţi câinii mari, unul a fost mâncat ?pur şi simplu?.

Observator

×
Subiecte în articol: Pascani
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close