Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ascultăm telefoane, găsim oameni în Kenya, dar nu suntem în stare să găsim niște oameni în Munții Carpați

Mircea Badea: Ascultăm telefoane, găsim oameni în Kenya, dar nu suntem în stare să găsim niște oameni în Munții Carpați

Mircea Badea: Ascultăm telefoane, găsim oameni în Kenya, dar nu suntem în stare să găsim niște oameni în Munții Carpați
de M.C.    |    21 Ian 2014   •   12:41

Mircea Badea a comentat luni, în cadrul emisiunii ”În gura presei”, accidentul aviatic în care pilotul Adrian Iovan și un pasager și-au pierdut viețile, după ce autoritățile au avut mari probleme în a găsi epava aeronavei.

Oamenii ăia cu mașinile de teren au fost trimiși în trei locuri diferite. Nu se poate așa ceva. Nu se poate! Dudaev, dacă mai țineți minte, vorbea la celular și i s-a trimis o rachetă în cap. Adică vorbea la celular....În cap. Atât de mare a fost precizia. Asta se întâmpla acum zece ani. Noi suntem țară membră NATO. Avem scutul anti-rachetă. Când o da cu bombardeaua către lumea civilizată, noi cică de la Deveselu avem rachețoaice și tragem s-o interceptăm pe aia. Ascultăm telefoane, găsim oameni în Kenya, nu suntem în stare să găsim niște oameni în Munții Carpați. Munții Carpați sunt, ca nivel de sălbăticie și grandoare, sunt copăcei, sunt miculuți. Cum se poate așa ceva?” s-a întrebat Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii ”În gura presei” cu Mircea Badea.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close