Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre divele de Facebook: Printesele, care nu sunt maneliste, sunt culte-n cap

Mircea Badea, despre divele de Facebook: Printesele, care nu sunt maneliste, sunt culte-n cap

Mircea Badea, despre divele de Facebook: Printesele, care nu sunt maneliste, sunt culte-n cap
29 Ian 2015   •   14:46

Mircea Badea a continuat, miercuri, să exploreze cea mai populară reţea de socializare. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a vorbit din nou despre femei pe Facebook, identificând o nouă "specie" de utilizator al reţelei.

"Am luat lumină în toamna asta. Mi-am dat seama că netul reprezintă o mare şmecherie şi vreau să fim mai actuali" a motivat Mircea Badea faptul că şi-a îndreptat atenţia către Facebook.

"Este un mediu perfect pentru dezinformări, dar astăzi nu ne concentrăm pe asta. Astăzi vom vorbi despre femei. Femei pe Facebook, nu orice fel de femei. Am analizat, m-am uitat pe diferite conturi şi am identificat multe sectoare. Acum vreau să mă uit la diva de Facebook, o specie cu multe, multe sectoare" a spus Badea.

După secţiunea "manelism", Mircea Badea a analizat reprezentantele secţiunii "prinţesism", acele minunate zâne care ne deschid ochii în atâtea privinţe.

"Există secţiunea prinţesism. Prinţesele, care nu sunt maneliste, sunt culte-n cap, au citit tot ce trebuie să citeşti pentru a fi cult în cap. Au citit Osho, care credeam că e un restaurant, dar e un filosof indian. Osho e pentru elitele de pe Facebook, ceea ce e Poptămaş pentru mase" a continuat Mircea Badea.

Realizatorul Antena 3 a oferit două exemple de "prinţese", fiecare unică în felul său, dar totuşi cu atât de multe lucruri în comun. La finalul emisiunii Mircea Badea a intrebat telespectatorii care ar fi câştigătorul unei competiţii virtuale dintre cele două doamne.

"Vreau să ştiu. Oglindă, oglinjoară, care-i cea mai tare din ţară? Nu facem concurs între dive, aici suntem la sectorul zânism. În concursul ăsta, cine câştigă?" a întrebat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Facebook În gura presei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close