Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu mi s-ar părea imposibil, dacă zici ceva nasol de Curtea Supremă, să te ardă pe rug

Mircea Badea: Nu mi s-ar părea imposibil, dacă zici ceva nasol de Curtea Supremă, să te ardă pe rug

Mircea Badea: Nu mi s-ar părea imposibil, dacă zici ceva nasol de Curtea Supremă, să te ardă pe rug
06 Mar 2015   •   00:45

"Pentru acoperiţii din presa românească s-a dat ordin de zi pe unitate, să contracareze articolul din New York Times" a spus, joi, Mircea Badea, în cadrul emisiunii "În gura presei". Realizatorul Antena 3 a vorbit despre reacţia dintr-o zonă a presei la un editorial, ce vorbeşte despre o "domnie legală a terorii".

"Să fi văzut ce bale, n-aţi fi avut cum să vedeţi, că nu vă uitaţi, primesc zilnic audienţele băşiştilor. L-au scos pe ăla din NY Times rus, comunist, cred că l-au făcut şi agent sovietic, plătit de moguli. L-au umplut pe ăla de smac pentru că a cutezat unul să scrie ceea ce eu consider o realitate. O dictatură nelegitimă, abuzivă, a structurilor de forţă ale statului, care până nu demult au fost supuse lui Băsescu" a spus Mircea Badea.

"Ăla din NY Times a vorbit de realităţile româneşti fără să pupe în fund DNA-ul. În zilele noastre, dacă zici ceva nasol de DNA, e sacrilegiu. Te aştepţi să vină unii cu Kalaşnikov, să zică DNA Akhbar" a continuat realizatorul Antena 3.

Mircea Badea a vorbit şi despre o categorie specială de utilizatori ai internetului, cei care ar putea crede în "teoria pixelului albastru" şi care ar putea fi păcăliţi că realitatea este diferită, în ciuda tuturor evidenţelor.

"E o categorie superbă, îmi pierd mult mai mult timp pe net decât obişnuiam să o fac. E o categorie de cretini care-şi dau like la propriile postări. Sunt unii care spun lucruri de o banalitate, de se scorojesc pereţii. Şi ăla care a scris dă like la propria postare. Sunt proprii lor admiratori. Sunt un fel de Udrea. Când a intrat ea la radio şi s-a dat drept propria admiratoare, cred că mulţi au luat lumină. Să vă arăt cum este un idiot. Să îmi dau like la o postare. Ţucănberg e genial, s-a gândit că sunt mulţi proşti care şi-ar aprecia postările. Cât să fiu de dobitoc să zic că like-ul meu contează?" a mai spus Mircea Badea.

"Nu mi s-ar părea imposibil, dacă zici ceva nasol de Curtea Supremă, să te ardă pe rug. Dacă DNA e Ana Pauker, Curtea Supremă e Mahomed. E un potpuriu de sanctităţi, mai nou şi SRI a devenit putere a statului" a conchis realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close