Antena 3 CNN Actualitate O iubire bolnavă a dus la crimă. Înfuriat că fata pe care o iubea voia să se despartă de el, a înjunghiat-o mortal

O iubire bolnavă a dus la crimă. Înfuriat că fata pe care o iubea voia să se despartă de el, a înjunghiat-o mortal

O iubire bolnavă a dus la crimă. Înfuriat că fata pe care o iubea voia să se despartă de el, a înjunghiat-o mortal
de O.P.    |    02 Mar 2015   •   06:11

O iubire bolnavă i-a luat minţile unui bărbat din Mediaş, care a înjunghiat-o mortal pe femeia pentru care făcuse o obsesie. Apoi a încercat şi el să-şi ia viaţa, cu acelaşi cuţit cu care a ucis-o pe cea pe care pretindea c-o iubeşte. 

A scăpat însă cu viaţă şi a fost dus la spital. 

Martoră de la distanţă la crima înfiorătoare a fost cea mai bună prietenă a fetei, pe care aceasta a sunat-o să-i ceară ajutorul atunci când individul s-a năpustit asupra ei.

Prietena povesteşte, plângând, cum i-a auzit ultimele strigăte disperate. A fugit imediat s-o salveze, dar a fost prea târziu. Şi-a găsit prietena moartă.

Bărbatul de 31 de ani a intrat cu forţa în apartamentul tinerei pe care pretindea că o iubeşte şi a atacat-o, pentru că aceasta nu răspundea sentimentelor sale. Printre lovituri, fata a reuşit să îşi sune cea mai bună prietenă, încercând să ceară ajutor.

Tânăra de 26 de ani s-a prăbuşit sub lovituri. Individul nu s-a oprit până când nu a lăsat-o fără suflare, apoi a încercat să îşi ia viaţa şi el. În tot acest timp, prietena sunase poliţia şi venise într-un suflet acasă la ea.

Când au ajuns anchetatorii, fata era moartă, însă ucigaşul ei încă trăia şi l-au transportat la spital.

Ucigaşul o urmărea pe femeia pentru care făcuse o obsesie de mai mult timp. Îi făcuse şi un cont fals de facebook, pe care scrisese că aceasta ar fi damă de companie. Toţi vecinii ştiau că bărbatul o pândeşte pe tânără, dar nu şi-au imaginat că se va ajunge la crimă.

Dacă medicii îi vor salva bărbatului viaţa, acesta va da socoteală în faţa legii penrtu fapta sa.

×
Subiecte în articol: atacuri crime violente
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close