Antena 3 CNN Actualitate "Piloţii au fost extraordinari şi stewardesa extrem de curajoasă". Ce spune Victor Ponta despre zborul cu probleme

"Piloţii au fost extraordinari şi stewardesa extrem de curajoasă". Ce spune Victor Ponta despre zborul cu probleme

"Piloţii au fost extraordinari şi stewardesa extrem de curajoasă". Ce spune Victor Ponta despre zborul cu probleme
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Apr 2015   •   20:45

Premierul Victor Ponta a precizat, duminică seară, referitor la cursa aviatică presărata cu o serie de incidente cauzate de vântul puternic, că piloţii i-au salvat viaţa.

"Ma bucur că nu m-aţi chemat ieri la emisiune, că probabil eram puţin mai alb la faţă. Stewardesa a fost extrem de curajoasă, s-a scos din centură, eu nu aş fi făcut asta, şi i-a ajutat pe cei care erau mai afectaţi. Din fericire avem piloţi buni şi un personal foarte bun. Piloţii ne-au salvat viaţa ieri", a declarat Victor Ponta, duminică seară, la "Punctul de întâlnire cu Radu Tudor".
.
Avionul cu care premierul s-a întors aseară de la Cluj la Bucureşti a avut probleme în timpul zborului din cauza vremii.

Pasagerii aflaţi în acelaşi avion cu premierul au postat fotografii pe Facebook şi au povestit că zborul nu a fost unul tocmai plăcut din cauza vântului puternic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tarom, ratarea face parte din procedurile normale în condiţii de vânt puternic la aterizare. De altfel, chiar ieri alte patru aeronave de la alte companii au fost nevoite să rateze aterizarea din cauza rafalelor de vânt, procedurile de aducere la sol fiind reluate, în siguranţă, după câteva minute.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor".

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close