Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele romilor din România, Bercea Mondialu', are probleme şi cu legea şi cu limba română (VIDEO)

Preşedintele romilor din România, Bercea Mondialu', are probleme şi cu legea şi cu limba română (VIDEO)

Preşedintele romilor din România, Bercea Mondialu', are probleme şi cu legea şi cu limba română (VIDEO)
28 Iul 2009   •   22:16

Chiar dacă este preşedinte, nu este obligatoriu să ştie să citească. Este vorba despre noul preşedinte al romilor din România, Bercea Mondialu'. Şeful Banilor din Oltenia a fost învestit în funcţie de regele Cioabă şi cei doi se pregătesc să conducă împreună regatul - republică al romilor.

Am văzut cât de bine dansează noul preşedinte al romilor din România. Aproape la fel de bine pe cât citeşte: ?Oamenii...pe care...contăm...sunt...George..., viitorul soană...ca persoană a României. Vă mulţumesc frumos?, a citit Mondialu'. Nimeni n-a înţeles prea mare lucru, dar lumea aplaudă. Doar este noul preşedinte al romilor, un titlu înmânat de regele aceloraşi romi.

Imperiul-regat al romilor a devenit şi republică, în acelaşi timp. Pe lângă un împărat şi doi regi, mai e loc şi pentru un preşedinte, nimeni altul decât Bercea Mondialul.

Totuşi, Bercea nu este cel mai neprihănit şef de stat, din lume, chiar dacă statul nu există. Acuzaţiile de tentativă de omor şi construcţuiile fără autorizaţie l-au transformat într-unul dintre cei mai controversaţi preşedinţi din lume. Doar un rege ştie să răspundă la asemenea acuzaţii.

?Aseară, după ce am auzit-o pe Elena Udrea în discursul din faţa Parlamentului, cred că nu există personaj politic necontroversat?, a declarat Cioabă.

Chiar dacă are probleme cu legea şi cu dicţia, preşedintele Bercea Mondialu' este înconjurat de personalităţi politice şi din justiţie, în special la botezuri. Printre naşi se numără Theodor Stolojan, dar şi fosta şefă a Tribunalului Bucureşti, Maria Huza.



Observator

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close