Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: De ce ştim despre contractele lui Şova cu Turceni şi nu despre cele ale lui Gorghiu cu Electrica?

Radu Tudor: De ce ştim despre contractele lui Şova cu Turceni şi nu despre cele ale lui Gorghiu cu Electrica?

Radu Tudor: De ce ştim despre contractele lui Şova cu Turceni şi nu despre cele ale lui Gorghiu cu Electrica?
de S.T.    |    25 Mar 2015   •   20:29

Jurnalistul Radu Tudor a cerut să fie date publicităţii contractele pe care cabinetul de avocatură al Alinei Gorghiu, copreşedinte PNL, le-a avut cu companiile de stat.

"De ce ştim despre contractele lui Şova cu Turceni şi nu despre cele ale lui Gorghiu cu Electrica? (...)Copreşedintele Partidului Naţional Liberal să dea un comunicat în care să spună în calitate de avocat ce contracte a avut cu statul, cu ce companii şi ce valoare au avut aceste contracte", a afirmat Radu Tudor, miercuri, la Antena 3.

Acest lucru ar trebui să se întâmple cu toţi cei care sunt în poziţii cheie şi au avut înainte această calitate, a completat Adrian Ursu.

Senatorul PSD Dan Şova a declarat că unul din contractele de asistenţă juridică ale firmei în care era asociat a vizat recuperarea unei creanţe de 48 de milioane de lei a Complexului Turceni de la Electrica, care era reprezentată de societatea de avocatură a Alinei Gorghiu.

Alina Gorghiu a ţinut să transmită, ”pentru corecta informare a presei, că din data de 17.07. 2007, informaţie care poate fi verificată oricând la Baroul Bucureşti, nu mai făcea parte din firma de avocatură”.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close