x close

Fii alături de noi!

Reşiţa. Groapa de gunoi, transformată în cimitir de animale (IMAGINI ŞOCANTE)

de 25 Noi 2009   •   22:16 Comenteaza
Reşiţa. Groapa de gunoi, transformată în cimitir de animale (IMAGINI ŞOCANTE) 16
catei
Zeci de cadavre de câini au fost descoperite într-o groapă de la marginea oraşului Reşiţa. Au fost dezgropate marţi, de către inspectorii de la Protecţia Animalelor, care spun că animalele au murit în chinuri cumplite. Nu e prima oară când se găsesc cadavrele unor maidanezi şi, până acum, poliţiştii nu au reuşit să dea de făptaşi.

Fosta groapă de gunoi a Reşiţei s-a transformat în cimitirul câinilor. Mirosul greu i-a făcut pe cei de la protecţia animalelor să verifice zona, iar ceea ce au găsit i-a lăsat fără grai.

În judeţ există un padoc, la Milda, dar aici sunt raportaţi numai două sute de câini. Cei obligaţi să se îngrijească de animalele comunitare nu ştiu de vreun cimitir al animalelor.Observator
poza

Actualitate

Campania "Produs în ţara ta" are sprijinul patronatelor din industria alimentară

Campania "Produs în ţara ta" demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul Romalimenta, federaţia patronatelor din industria alimentară. Preşedintele federaţiei susţine că România are un...

02 Dec 2015  •  08:46

poza

Show

Demi Moore încă suferă după Ashton Kutcher

Au divorţat în urmă cu doi ani, din cauza infidelităţii lui, dar se pare că Demi Moore nu a reuşit să treacă peste separarea de Ashton Kutcher.

02 Dec 2015  •  08:21

sati