Antena 3 CNN Actualitate Rezultate Bacalaureat 2015 edu.ro. Reacția Ministerului Educației la frauda la Bacalaureat din județul Bihor

Rezultate Bacalaureat 2015 edu.ro. Reacția Ministerului Educației la frauda la Bacalaureat din județul Bihor

Rezultate Bacalaureat 2015 edu.ro. Reacția Ministerului Educației la frauda la Bacalaureat din județul Bihor
05 Iul 2015   •   22:20
Rezultate Bacalaureat 2015 edu.ro. Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, a dispus duminică trimiterea Corpului de Control la Colegiul Tehnic "Unirea" din Ștei, județul Bihor, în urma unei sesizări privind existența unor similitudini între 42 de lucrări la matematică, scrie agerpres.ro.

Rezultate Bacalaureat 2015 edu.ro Potrivit unui comunicat al MECȘ remis AGERPRES, Comisia Națională de Bacalaureat a solicitat constituirea unei comisii de cercetare disciplinară a profesorilor asistenți din sălile în care examenul a fost fraudat, dar și a președintelui, vicepreședintelui și membrilor Comisiei de bacalaureat din Centrul de examen Colegiul Tehnic "Unirea" din Ștei, județul Bihor, conform Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat. De asemenea, s-a decis sesizarea în scris a organelor de cercetare penală.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close