Antena 3 CNN Actualitate Robert Negoiţă are planuri mari. Vrea să transforme Sectorul 3 în "Micul Hamburg"

Robert Negoiţă are planuri mari. Vrea să transforme Sectorul 3 în "Micul Hamburg"

Robert Negoiţă are planuri mari. Vrea să transforme Sectorul 3 în "Micul Hamburg"
Sursa foto: Foto: Ziarul Ring
24 Noi 2014   •   14:59

Febra "lucrului nemţesc", bine făcut, a cuprins, recent, atât societatea, dar şi, mai ales, politica românească, după ce preşedinte al ţării a fost ales Klaus Iohannis.

Cu toate că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale, se pare că unul dintre membrii importanţi ai partidului a înţeles că politica din România nu se poate face doar cu vorbe goale, că politicienii trebuie să asculte, mai mult decât până acum, vocea oamenilor. E vorba de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, cel care, imediat după alegeri, şi-a uimit colegii de partid după ce a opinat că PSD ar trebui să respecte alegerea electoratului şi să se retragă de la guvernare.

Mai mult, Negoiţă a ţinut cont de solicitările locuitorilor din Sectorul 3 şi a sistat lucrările la o sală polivalentă care urma să fie ridicată în Parcul IOR.

Ceea ce puţină lume ştie însă, este că, de săptămâni bune, primarul Negoiţă este nedespărţit de un individ trecut de prima tinereţe, care îl însoţeşte în aproape toate vizitele pe care le face în sector. "De mai bine de trei săptămâni, primarul este aproape în permanenţă în prezenţa acestui domn cărunt. L-am văzut şi în primărie, dar şi când primarul iese pe teren. Se zvoneşte că e neamţ. Sunt de nedespărţit", a declarat o sursă din interiorul Primăriei Sectorului 3. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi şi la finalul săptămânii trecute, urcându-se în autoturismul electric pe care îl conduce Negoiţă şi deplasându-se prin Sectorul 3, unde au supravegheat mai multe lucrări.

Citeşte întreg articolul AICI

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close