Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă (P) Totul pentru sănătatea ta!

(P) Totul pentru sănătatea ta!

(P) Totul pentru sănătatea ta!
14 Oct 2013   •   18:27
Spitalul Clinic PELICAN, deschis în anul 2008, a devenit în scurt timp lider al serviciilor medicale private integrate în zona Transilvaniei.

Liniile de gardă de Urgență, de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), de Obstetrică-Ginecologie, de Neonatologie precum si AMBULANŢA Pelican asigura practic toate urgențele medicale.

Secția de CHIRURGIE GENERALĂ a spitalului nostru este printre puținele din România care oferă ca și tratament standard intervențiile laparoscopice pentru patologii variate: hernia hiatală, achalazie, splenectomie, cura laparoscopică a herniei inghinale. Chirurgia bariatrică abordează tehnici precum sleeve gastrectomy, gastroplicatură, gastric bypass, balon intragastric, etc.

În cadrul acestei secției de ORTOPEDIE se efectuează tratamente chirurgicale pentru orice tip de fractură utilizând tehnici minim invazive și materiale de calitate, intervenții chirurgicale ARTROSCOPICE (excizia sau sudura meniscurilor genunchiului, ligamentoplastie, luxație recidivantă de rotulă), intervenții chirurgicale deosebite cum ar fi: protezarea gleznei, protezarea umărului, transplant artroscopic de cartilaj articular, etc.

Blocul operator al Departamentului de UROLOGIE al spitalului nostru dispune de întreaga paletă de aparatură endoscopică, laparoscopică și de chirurgie deschisă – ureteroscopul flexibil, laserul holmium, aparatul de litotriție, aparatul de litotriție extracorporeală a litiazei renoureterale înalte și medii (ESWL), care ne permite să abordăm practic orice patologie urologică.

Dotarea secției de OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE și competențele profesionale ale medicilor ginecologi permit diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ginecologice acute și cronice, depistarea precoce a leziunilor precanceroase și mai mult, abordarea minim invaziva a întregii patologii ginecologice. Monitorizarea sau urmărirea sarcinii începe cu vizită medicală la unul dintre medicii noștri, care va fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul sarcinii și ulterior acesteia, dacă este nevoie.

NEONATOLOGIA este echipata cu aparatură de ultimă generație, necesară pentru reanimarea și monitorizarea nou-născutului (la termen și prematur) și asigură o asistenţă medicală continuă (24 de ore din 24).

 

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close