Antena 3 CNN Actualitate Scandal la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Un doctor a fost bătut de însoţitorii unui pacient

Scandal la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Un doctor a fost bătut de însoţitorii unui pacient

Scandal la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Un doctor a fost bătut de însoţitorii unui pacient
06 Mar 2015   •   08:41

Un medic de la Spitalul Judeţean din Ploieşti a fost snopit în bătaie de însoţitorii unui pacient, chiar în în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe. Scandalul a izbucnit după ce o femeie cu probleme de sănătate, care fusese consultată şi diagnosticată la urgenţe, a fost sfătuită să-şi urmărească evoluţia bolii, la medicul de familie. Nemulţumiţi de recomandare, însoţitorii ei s-au răzbunat pe medic.

Doctorul a fost lovit atât de tare încât s-a ales cu o fractură la picior. Medicul a depus plîngere la poliţie împotriva agresorilor.

Incidentul, suprins de camerele video montate în spital, a avut loc în timp ce agenţii de pază care ar fi trebuit să intervină, nu erau în zonă.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă. Spitalul a declanşat o anchetă internă pentru că nu este pentru prima dată când personalul medical este agresat de pacienţi.

Unitatea de Primiri Urgenţe îşi desfăşoarfă activitatea cu o treime din numărul de specialişti necesari.

Doctorul care s-a ales cu piciorul rupt după ce a fost bătut pe holurile spitalului va fi nevoit să rămână în concediu medical cel puţin o lună şi jumătate.


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close