Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea lăsată de poliţistul din Dolj: Fiica mea e vinovată de divorţ

Scrisoarea lăsată de poliţistul din Dolj: Fiica mea e vinovată de divorţ

Scrisoarea lăsată de poliţistul din Dolj: Fiica mea e vinovată de divorţ
Sursa foto: Foto: Mediafax
13 Apr 2011   •   13:08

Nelu Gruia, fostul poliţist care şi-a ucis soţia şi şi-a împuşcat fiica, a lăsat o scrisoare adresată unor apropiaţi ai familiei. În mesaj, bărbatul a explicat că a recurs la acest gest din cauza fiicei sale, pe care o consideră vinovată de divorţul dintre el şi soţia sa.

Prin intermediul scrisorii, Gruia a rugat o familie din Alba să aibă grijă de băiatul său handicapat. De asemenea, mesajul poate fi considerat şi un testament, întrucât fostul poliţist a specificat că vrea ca toate bunurile sale să-i rămână fiului său, Andrei.

Tânărul surdomut de 20 de ani a fost martor la tragedia petrecută miercuri dimineaţă la Craiova. Nelu Gruia şi-a împuşcat soţia şi fiica chiar sub ochii fiului său.

Potrivit vecinilor familiei Gruia, conflictul izbucnit în familia lui Ion Gruia a fost provocat de o posibilă relaţie pe care fiica o avea cu o persoană din Elveţia, unde mergea la studii.

Cei doi soţi se aflau în proces de divorţ, conflictul dintre ei fiind generat de o posibilă relaţie a fiicei lor cu o persoană pe care o cunoscuse în Elveţia.

Nelu Gruia, fost şef al Serviciului de Arme, Muniţii şi Explozibili din Dolj, şi-a împuşcat fosta soţie şi fiica şi apoi s-a sinucis. Femeia a fost găsită moartă, iar fata a fost transportată în stare gravă la spital. După ce şi-a împuşcat fosta nevastă şi fata, Nelu Gruia a încercat sa-şi ia viaţa. El a murit la spital.

Fata a fost operată, iar starea ei este în prezent stabilă. Medicii SMURD sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fostei soţii a lui Gruia.

 


 

 

 

×
Subiecte în articol: familie Dolj
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close