Antena 3 CNN Actualitate Şeful ARR Satu Mare, arestat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Şeful ARR Satu Mare, arestat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Şeful ARR Satu Mare, arestat pentru luare de mită şi trafic de influenţă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
19 Noi 2011   •   13:00
Update 17:00 - Şeful ARR Satu Mare a fost arestat pentru 29 de zile.

Şeful Agenţiei Teritoriale ARR Satu Mare a fost reţinut de procurorii DNA. Acesta este acuzat că a cerut mită de 5.000 de lei şi combustibil pentru favorizarea unei firme, conform Mediafax.


Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Oradea, Biroul Satu Mare, îl cercetează pe Nicolae Jurj, şef al Agenţiei Teritoriale Autoritatea Rutieră Română (ARR) Satu Mare, pentru luare de mită, în formă continuată şi trafic de influenţă, anunţă DNA.

Procurorii au stabilit că, în luna mai, Jurj i-a pretins unui denunţător 2.500 de lei pentru ca subordonaţii săi să nu efectueze controale la firma denunţătorului. Din această sumă, el a primit de la denunţător 2.000 de lei.

În acelaşi scop, tot în luna mai, acuzatul a mai pretins de la un colaborator o cantitate de motorină sau suma de 1.000 de lei, echivalentul combustibilului.

Nicolae Jurj a pretins şi a primit de la acelaşi denunţător suma de 2.500 de lei pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul ITM Satu Mare, pentru ca aceştia să favorizeze firma denunţătorului la momentul efectuării unui control de specialitate.
 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close