Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Eroul de 11 ani s-a întors acasă

Sinteza Zilei: Eroul de 11 ani s-a întors acasă

Sinteza Zilei: Eroul de 11 ani s-a întors acasă
03 Mai 2015   •   22:22

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", povestea băieţelului de 11 ani din Bistriţa Năsăud care, în urmă cu aproximativ zece zilei, şi-a salvat fratele din casa în flăcări.

Erau singuri acasă, într-un sat de munte, din Ardeal. Căsuţa lor din lemn s-a aprins ca o cutie de chibrituri. Cu un curaj fantastic, băieţelul a spart geamul şi a găsit salvarea.

Adi şi Cristi. Unul de Unsprezece, altul de cinci ani. Abia trezit din somn, fratele mai mare nu a întârziat nicio secundă. Cu un curaj fantastic, a căutat un plan de salvare. Putea fi şi un sacrifiu suprem. A spart geamul şi apoi... au sărit pe fereastră!

Au căutat adăpost pe un deal. Speriaţi, răniţi, arşi dar împreună, fraţii au rezistat. Până când, din sat, s-au întors părinţii şi fraţii mai mari. Şi, apoi, salvatorii de meserie. Pompierii.

Acum, după o perioadă petrecută de Adrian în spital, cei doi fraţi sunt împreună din nou. Şi nu contează că incendiul a mistuit puţina avere a familiei, le-a rămas ceva mai de preţ: familia.

×
Subiecte în articol: erou incendiu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close