Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Unde se ascund milionarii regimului Băsescu - Stănişoară, Blejnar, Nichita, Negoiţă şi Florin Popescu

Sinteza zilei: Unde se ascund milionarii regimului Băsescu - Stănişoară, Blejnar, Nichita, Negoiţă şi Florin Popescu

Sinteza zilei: Unde se ascund milionarii regimului Băsescu - Stănişoară, Blejnar, Nichita, Negoiţă şi Florin Popescu
Sursa foto: Foto captura Antena 3
06 Iul 2015   •   22:39

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", câteva imagini relevante care arată unde s-au ascuns miliardarii regimului lui Traian Băsescu, după plecarea acestuia din fotoliul de la Cotroceni.

Gâdea aminteşte de fiul unui fost ofiţer de Securitate, ajuns el însuşi Ministru al Apărării Naţionale şi apoi consilier prezidenţial al lui Traian Băsescu. Este vorba de Mihai Stănişoară şi vila sa de milioane de euro de pe Dunăre.

Nici mâna dreaptă a Elenei Udrea, deputatul PMP Florin Popescu, urmărit penal pentru că a cerut 70 de tone de carne de pui grill mită, nu este mai prejos. Se laudă cu o vilă de sute de mii de euro.

Însă nimeni nu îl întrece pe fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar. Sau "regina" din dosarul cu afaceri ilegale cu petrol, care şi-a cumpărat palat, fără să îi scadă prea mult banii din cont.


Despre casa primarului suspendat al oraşului Iaşi, Gheorghe Nichita, prezentată şi ea la "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a afirmat că arată ca un mausoleu.

"Arhitectul plângea şi desena. Plângea şi desena", a completat Mihai Gâdea.




×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close