Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. O femeie a căzut din tramvai şi călătorii au filmat, în loc să o ajute (VIDEO)

Timişoara. O femeie a căzut din tramvai şi călătorii au filmat, în loc să o ajute (VIDEO)

Timişoara. O femeie a căzut din tramvai şi călătorii au filmat, în loc să o ajute (VIDEO)
Sursa foto: tramvai
25 Noi 2009   •   21:52

În loc să ajute un om căzut la pământ, românii preferă să filmeze. O bătrână de 80 de ani a căzut direct în cap, dintr-un tramvai în mers. S-a întâmplat mercuri, în Timişoara. Deşi rănită, femeia nu pare să-i impresioneze pe călători. Aceştia preferă să comentează cele întâmplate şi... să facă poze cu telefonul.

Imaginile au fost trimise de un telespectator. Sunt imagini surprinse la doar două minute după accident. Cei doi bărbaţi care o ajută pe femeie sunt trecători. Unul îi ia din mână plasa, în care femeia avea o pâine. Altul fuge după ajutor înspre tramvaiul aproape plin. Degeaba însă. După două minute, coboară o femeie, care rămâne totuşi la distanţă. Noroc cu ambulanţa, care ajunge foarte repede.

Nimeni nu ştie motivul pentru care tramvaiul mergea cu uşile deschise. Îl va stabili ancheta. Bătrâna tocmai îşi valida cartela, când, la un viraj, s-a dezechilibrat. A căzut cu capul înainte şi s-a rostogolit până în stradă. Norocul ei a fost că s-a oprit pe un petic de iarbă.

Femeia a fost dusă la spital. S-a ales cu răni serioase la mâini şi picioare. Cât despre călători, au devenit brusc vorbăreţi în faţa poliţiştilor. Şi-au făcut timp să le spună, cu lux de amănunte, cum s-a întâmplat totul. Vatmanul va fi tras la răspundere pentru că circula cu uşile deschise.



Observator

×
Subiecte în articol: tramvai filmat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close