Antena 3 CNN Actualitate Trupurile neînsufleţite ale bărbaţilor care s-au înecat în Balta Ialomiţei au fot recuperate de pompieri

Trupurile neînsufleţite ale bărbaţilor care s-au înecat în Balta Ialomiţei au fot recuperate de pompieri

Trupurile neînsufleţite ale bărbaţilor care s-au înecat în Balta Ialomiţei au fot recuperate de pompieri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
20 Ian 2013   •   09:17

Trupurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi care s-au înecat, sâmbătă, în Balta Ialomiţiei, după ce unul dintre ei a căzut în apă, iar celălalt a sărit pentru a-l salva, au fost  recuperate de pompieri, sâmbătă seară, după mai multe ore de căutări, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, bărbaţii au fost găsiţi în apropierea locului unde localnicii au semnalat că s-a întâmplat tragedia.
   
Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost scoase din apă de pompieri, care i-au căutat timp de câteva ore, şi au fost duse la Serviciul Medico-Legal din Slobozia.
   
Incidentul s-a produs sâmbătă, pe insula Balta Ialomiţei, în apropierea comunei Borduşani şi a fost anunţat la 112 de către localnici, iar la faţa locului au mers pompierii militari, cu o barcă pneumatică, pentru a-i căuta pe cei doi bărbaţi.
   
Localnicii spun că unul dintre bărbaţi, care pescuia, a căzut în apă, iar cel de-al doilea, care trecea prin zonă şi a văzut ce s-a întâmplat, a sărit în apă pentru a-l salva.

×
Subiecte în articol: pompieri slobozia inec pompieri 112
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close