Antena 3 CNN Actualitate Un angajat al Primăriei Odorheiu Secuiesc, lovit mortal de copacul pe care îl tăia

Un angajat al Primăriei Odorheiu Secuiesc, lovit mortal de copacul pe care îl tăia

Un angajat al Primăriei Odorheiu Secuiesc, lovit mortal de copacul pe care îl tăia
04 Mai 2015   •   19:55

Un angajat al primăriei Odorheiul Secuiesc,în vârstă de 53 de ani, a murit după ce a fost lovit în cap de copacul pe care îl tăia. Bărbatul, împreună cu o echipă de la Primăria Odorheiu Secuiesc, tăia un copac format din trei trunchiuri, într-un cartier din localitate.
După ce arborele a fost tăiat parţial, bărbatul s-a dus spre acesta pentru a se uita la părţile rămase netăiate, iar când s-a întors unul dintre trunchiuri s-a desprins şi l-a lovit în cap.

"A fost lovit în cap de unul dintre cele trei trunchiuri, înalt de aproximativ patru metri şi cântărind mai multe zeci de kilograme", a spus inspectorul şef al ITM Harghita. Potrivit sursei citate, colegii de echipă au sunat la 112, solicitând o ambulanţă, însă bărbatul nu a putut fi salvat, medicul constatând decesul acestuia.

"Bărbatul de 53 de ani era angajat cu forme legale la Primăria Odorheiu Secuiesc şi a murit în timpul programului. În prezent, desfăşurăm cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Încă nu ne putem pronunţa asupra caracterului acestuia, rămâne de văzut, în urma anchetei, dacă evenimentul va fi catalogat a accident de muncă sau nu", a adăugat Dorin Male. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close