Antena 3 CNN Actualitate Un consilier local şi fiul său şi-au bătut un vecin cu bâta de baseball, până l-au băgat în spital

Un consilier local şi fiul său şi-au bătut un vecin cu bâta de baseball, până l-au băgat în spital

Un consilier local şi fiul său şi-au bătut un vecin cu bâta de baseball, până l-au băgat în spital
26 Apr 2015   •   08:40

Un consilier local şi fiul său l-au bătut pe un vecin până l-au băgat în spital.  Consilierul, care este şi frate al primarului, împreună cu fiul său, l-au bătut cu o bâtă de baseball şi l-au rănit cu un cuţit şi nu e prima oară când îl agresează.

Bărbatul a depus plângere împotriva celor doi bătăuşi, mai ales că are şi probe clare: bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate pe casa victimei.

Bărbatul abia ieşise din curte şi se ducea la magazin când s-a întâlnit cu vecinul său, consilier local. După un schimb dur de replici, consilierul l-a luat la bătaie. Mai mult, l-a chemat în ajutor şi pe fiul său.   

Doi oameni care se aflau în apropiere au sărit să îl ajute pe bărbatul care căzuse inconştient pe stradă.

Victima a ajuns în stare gravă la spital. Când şi-a revenit, a depus plângere atât împotriva consilierului local, care este şi frate al primarului, cât şi împotriva fiului acestuia.

Vecinii spun că cei doi bătăuşi, rude cu primarul, fac legea în sat. Unul dintre ei, deşi filmat în momentul agresiunii, neagă că ar fi el cel din înregistrare.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecatoria Iaşi au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!




×
Subiecte în articol: bătaie consilier local fiu vecin
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close