Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre locotenenţii lui Sandu Geamănu, prins de poliţie. Este suspect şi în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali

Unul dintre locotenenţii lui Sandu Geamănu, prins de poliţie. Este suspect şi în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali

Unul dintre locotenenţii lui Sandu Geamănu, prins de poliţie. Este suspect şi în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Oct 2011   •   13:49

Locotenentul lui Sandu Geamănu, Tinel Niculae, implicat alături de acesta într-un caz de crimă, produs în 2008 asupra unui bătrân, a fost prins de poliţişti la Buftea, fiind ridicat de pe stradă, informează Mediafax.
   
Tinel Niculae nu s-a opus în momentul în care a fost prinşi de poliţişti, potrivit Dianei Sarca.
   
Acţiunea a fost organizată cu sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informaţii.
   
Tinel Niculae este acuzat alături de Sandu Geamănu de omor calificat şi omor deosebit de grav, tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave şi violare de domiciliu, toate aflate în concurs real.
   
Procurorii susţineau că, în noiembrie 2008, împreună cu Tinel Niculae şi un alt membru al grupării sale, Sandu Geamănu a intrat în locuinţa unei persoane în vârstă de 74 de ani, din Bucureşti. Sandu Geamănu primise un pont conform căruia victima ar fi ţinut în casă "sume importante de bani şi alte bunuri de valoare".
   
Cei trei, susţin procurorii, au "elaborat un plan", "şi-au procurat mijloacele necesare comiterii faptei", respectiv "obiecte de vestimentaţie care să le mascheze înfăţişarea, dar şi o maşină, şi au mers la casa victimei, identificată de procurori drept Z. N..
   
"Pentru a o determina pe victimă să spună unde se află sumele de bani, au exercitat mai mult timp asupra acesteia acte de violenţă. Apoi inculpaţii au sustras suma de 250.000 de lei, un autoturism marca Audi Q7 şi mai multe bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 490.000 de lei", susţineau procurorii.
   
În urma loviturilor primite, victima atacului a murit în spital aproape şase luni mai târziu.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close