Antena 3 CNN Actualitate Valeriu Turcan, întâlnire cu jurnalistul Radu Moraru: "Nu sunt sursa lui" (VIDEO)

Valeriu Turcan, întâlnire cu jurnalistul Radu Moraru: "Nu sunt sursa lui" (VIDEO)

Valeriu Turcan, întâlnire cu jurnalistul Radu Moraru: "Nu sunt sursa lui" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
24 Iun 2010   •   23:21

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan, a confirmat în direct la Antena 3 că a avut o întâlnire privată cu moderatorul TV Radu Moraru dar susţine că nu i-a dezvăluit nimic din conţinutul Strategiei de Securitate Naţională. Cu o zi înainte ca strategia să fie adoptată în CSAT, jurnalistul Radu Moraru părea să ştie că presa e trecută în document ca un potenţial pericol pentru securitatea naţională.


Cine nu e cu noi, e împotriva noastră. Cam aşa am putea interpreta Strategia Naţională de Apărare în care presa este văzută ca un potenţial pericol. Însuşi consilierul preşedintelui pe probleme de comunicare. Valeriu Turcan a dat un exemplu că nu toată presa este periculoasă pentru ţară şi bunul mers al lucrurilor. El a fost fotografiat la o întâlnire privată cu moderatorul TV Radu Moraru, cunoscut pentru "deschiderea" faţă de Cotroceni.

"La celelalte 64 de talk-showuri toţi vorbesc aceeaşi limbă, acelaşi mesaj, aceleaşi minciuni, aceleaşi presiuni. Aici e foarte dubios şi ţine de interesul naţional şi e treaba servicilor secrete şi a CSAT" spunea Radu Moraru, în emisiunea sa.

Valeriu Turcan şi Radu Moraru s-au întâlnit de două ori, pe 4 şi 14 iunie, la un restaurant din Capitală. Consilierul preşedintelui Traian Băsescu susţine, însă, că întâlnirile nu au avut un scop ascuns. Consilierul prezidenţial a precizat că, dată fiind natura slujbei sale, se întâlneşte frecvent cu mai mulţi jurnalişti. El a dclarat că nu este sursa lui Radu Moraru, în ceea ce priveşte dezvăluirile despre CSAT.

Antena 3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close