Antena 3 CNN Actualitate Veste "foarte bună" dacă aveţi un drum lung de făcut. Carburanţii s-au scumpit DIN NOU, pentru a cincea oară în trei luni

Veste "foarte bună" dacă aveţi un drum lung de făcut. Carburanţii s-au scumpit DIN NOU, pentru a cincea oară în trei luni

Veste "foarte bună" dacă aveţi un drum lung de făcut. Carburanţii s-au scumpit DIN NOU, pentru a cincea oară în trei luni
de O.P.    |    09 Mar 2012   •   11:57

Dacă săptămâna trecută eram plăcut împresionaţi de ieftinirea de un ban la pompele celor de la LukOil, săptămâna aceasta au aplicat şi ei scumpiri la toate produsele.

Se pare că această companie rusească nu ţine cont de trendul stabilit de Petrom şi OMV, fiind pentru prima dată când aplică o scumpire a produselor, independentă de concurenţă.



Dacă acum o săptămână ieftinirea sortimentelor de carburanţi a fost de 1-2 bani pe litru, în prezent scumpirea a fost de 3 bani pe litru în cazul benzinei şi de 2 bani pe litru în cel al motorinei.

Astfel, cel mai ieftin sortiment de benzină este vândur la pompe cu 5,72 pe litru, iar cel mai scump sortiment costă 6,22 lei pe litru.

În cazul motorinei lucrurile sunt similare: cel mai ieftin sortiment este de 5,89/litru, iar cel mai scump se vinde cu 6,20 pe litru.



×
Subiecte în articol: benzina motorina scumpire benzina Lukoil
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close