Antena 3 CNN Show Cristi Borcea - ochi alunecoși, inimă zburdalnică

Cristi Borcea - ochi alunecoși, inimă zburdalnică

Cristi Borcea - ochi alunecoși, inimă zburdalnică
09 Ian 2016   •   19:50

Cristi Borcea a ajuns subiect de presă în ultimele zile, mai ceva decât atunci când era numărul 1 la Dinamo. Anunțul că Valentina Pelinel este însărcinată și că bebelușul ar fi al fostului acționar dinamovist, acum la închisoare, a luat prin surprindere pe toată lumea.

Ochii văd, inima cere, conturile se golesc. E greu de spus cât de mult cântăreşte şarmul lui Cristian Borcea şi cât de mult cântăreşte...averea lui. Judecând după succesul pe care-l are, pe toate planurile, Borcea e mare. El şi-a donat toată averea primului băiat al lui şi al Alinei, actul ar putea fi atacat în instanţă de ceilalţi moştenitori.

Are 6 copii şi urmează al şaptelea.

Subiectul a fost dezbătut într-o Ediție Specială realizată de Mirela Voicu, sâmbătă, la Antena 3, alături de actrița Nuami Dinescu și psihologul Tedy Creștin.

"Am văzut-o pe Valentina Pelinel într-o mulţime de ipostaze în care fata asta este absolut superbă. Eu dacă eram în locul ei, cred că nu mă mai întorceam niciodată pe aici, decât aşa să vin să vă salut şi să vă dispreţuiesc eventual de la bordul avionului", a spus actriţa Nuami Dinescu.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close