Antena 3 CNN Show Laura Bretan, copilul-minune care a impresionat cu vocea ei. Micuța soprană a cântat în finala "America's Got Talent"

Laura Bretan, copilul-minune care a impresionat cu vocea ei. Micuța soprană a cântat în finala "America's Got Talent"

Laura Bretan, copilul-minune care a impresionat cu vocea ei. Micuța soprană a cântat în finala "America's Got Talent"
18 Iul 2017   •   22:43

Laura Bretan, copila cu voce de soprană care i-a uluit pe americani și a câștigat ultima ediție de la Românii au Talent, a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei

Laura Bretan spune că se simte emoționată pentru momentul în care a cântat în finala "America's Got Talent". „Era dedicat bunicului meu, dar este ceva la care nu te aștepți și niciodată nu am crezut că o să ajung pe scena de la  "America's Got Talent". Talentul meu cred că este de la Dumnezeu, dar nu credeam că un copil poate face asta”

Întrebată ce a inspirat-o în atingerea acestui vis, Laura Bretan a spus că „știam că este cineva care crede în mine. Eu cred că părinții mei au crezut în mine foarte mult și câteodată am mai primit și comentarii urâte, dar totuși eu au crezut în mine”.

Micuța soprană, în vârstă de 15 ani, a spus că nu prea exersează în afara orelor de canto, deși vocea ei a uimit întreaga lume. „Eu nu prea exersez, poate 5-10 minute cât să învăț versurile”.

Laura Bretan a interpretat și o piesă live. Mai mult, micuța soprană a spus că este inspirată de Celine Dion și de Adele, atunci când vine vorba despre muzică. 

Pentru viitor, Laura Bretan are gânduri mărețe. „Eu aș vrea să fac mai multe concerte, să am turnee”.

×
Subiecte în articol: laura bretan Sinteza Zilei soprana finala
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close