Antena 3 CNN Show Showbiz Modă şi droguri: Răzvan Ciobanu, în vizorul procurorilor DIICOT după ce a cumpărat cocaină (VIDEO)

Modă şi droguri: Răzvan Ciobanu, în vizorul procurorilor DIICOT după ce a cumpărat cocaină (VIDEO)

Modă şi droguri: Răzvan Ciobanu, în vizorul procurorilor DIICOT după ce a cumpărat cocaină (VIDEO)
Sursa foto: Razvan Ciobanu
17 Feb 2010   •   12:01

Nou scandal în lumea modei din România. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor pe motiv că ar fi achiziţionat mai multe doze de cocaină de la un dealer.

Designerul era monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Bucureşti, informează Adevărul.

Se pare că printre membrii reţelei de droguri urmărite de DIICOT se află şi Cristian Paraschiv, unul dintre participanţii la show-ul TV "Rătăciţi în Panama". Acesta a fost arestat pentru trafic de droguri în octombrie 2009 şi a recunoscut în faţa anchetatorilor că Răzvan Ciobanu era unul dintre clienţii săi fideli.

Designerul ar fi fost surprins în timp de cumpăra cocaină de la unul dintre dealerii grupării, Vasile Ciobanu, zis "Raj", dar şi de la ofiţerul Gheorghe Curelea, din cadrul Poliţiei Sectorului 4. Se pare că în timpul convorbirilor telefonice cu traficanţii, designerul folosea termnenul ?rochie? pentru a solicita cocaină.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: moda Razvan Ciobanu droguri procurori
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close